ΕΛΛΗ's - Happy 2014!

1.1.14
ΕΛΛΗsΤο νέο αγαπημένο μας στέκι στο κέντρο του Βόλου. Περπατώντας στη Γκλαβάνη, απλά δεν μπορείς να το προσπεράσεις με αυτό τον elegant αέρα δεκαετίας που αναδίδει. Μπαίνοντας μέσα, νομίζεις πως πρωταγωνιστείς σε κάποια ταινία, κάπου μεταξύ «The Great Gatsby» και «Midnight in Paris». Ξαφνικά φαντάζεσαι τον εαυτό σου σαν τη Marion Cotillard, να φοράς δαντελένιο φόρεμα, κόκκινο κραγιόν και τα μαλλιά σου πιασμένα με χτενάκι εποχής. Η μουσική, η όλη επίπλωση και διακόσμηση φυσικά σε βοηθούν να μπεις στο κλίμα. Κάθε γωνιά και κάθε όροφος κρύβουν τα μυστικά τους. Vintage φωτιστικά και διακοσμητικά, βιβλία, μικρά ράφια που ζητούν να τα εξερευνήσεις. Φυσικά δεν θα μπορούσες να προσπεράσεις τη γλυκιά και ευγενική κοπέλα που σερβίρει. Κάτι ανάμεσα σε Audrey Tautou, λόγω μαλλιού και μπαλαρίνα από τα παπούτσια της που θυμίζουν έντονα Pointe μπαλέτου.
      Ένας ιδανικός χώρος για να χαλαρώσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο ή να πιείς ζεστή σοκολάτα (με όποια γεύση θες) και τσάι με τους φίλους σου με μια πιο vintage πινελιά. Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα αλμυρά πιάτα. Εντάξει, αν και δεν μου φαίνεται, πεινάω συνεχώς με το που μπαίνω σε ένα μαγαζί και αφού δεν είμαι και πολύ του γλυκού, το μάτι μου πέφτει κατευθείαν σε ό,τι αλμυρό υπάρχει. Αλμυρή τάρτα με κολοκύθι και φέτα, συνοδευμένη από πράσινη σαλάτα με μπαλσάμικο. Πρέπει να δοκιμάσεις, λίιιγο. Εξαιρετική επιλογή!!


       Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, στο ΕΛΛΗ’s με την αγαπημένη παιδική μας φίλη, Βασιλική. Λευκή σοκολάτα με φουντούκι, σοκολάτα με καρύδα και μία τάρτα με κολοκύθι και φέτα για μένα. Λίγα μελομακάρονα έτσι για να συμπληρώσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι καθόμασταν σε μία από τις πιο ωραίες γωνίες του μαγαζιού. Σε μία από αυτές που δεν τις βλέπεις με το που μπαίνεις στο μαγαζί αλλά που σίγουρα σε μαγεύει με το δικό της τρόπο, κυρίως όταν ανάψουν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και παρατηρήσεις τη σύνθεση. Πινόκιο, κουκλοθέατρο με print από κόμικς, ποδήλατο και μπάλες, ντυμένα όλα με φωτάκια. Λίγο χιόνι νομίζω δε θα μας πείραζε! 


      Αυτό, λοιπόν, επιλέξαμε ως το πρώτο post του νέου χρόνου. Σας ευχόμαστε ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι ονειρεύεστε. Ευτυχία, όνειρα, ελπίδα, επιτυχίες, πολύ αγάπη και χαρά. Τα συστατικά εξάλλου για έναν ευτυχισμένο και δημιουργικό χρόνο τα γνωρίζει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Δεν υπάρχει συνταγή γι’ αυτό!
      We chose as our first 2014 post a mini tour to one of our favorite coffee- chocolaterie shops, which is called “Elli’s”. We wish you a happy and creative New Year! We hope 2014 brings you everything you wish for. Joy, dreams, hope, success, much love and happiness. Moreover, each one of us knows exactly the ingredients for a year full of happiness and creativity. There is no specific recipe for this!
                               
Πολλές ευχές από το ελαφάκι κι εμάς!
Many wishes from the deer and us!


Love,
Show the deer some love
on Facebook
&
on Bloglovin' 

7 comments:

  1. Πόσο όμορφες φωτογραφίες!
    Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι υπέροχη <3
    Φιλιάα

    ReplyDelete
  2. Πρέπει να ειναι πραγματικά υπέροχος ο χώρος! Οι φωτογραφίες ειναι πανέμορφες! Καλή χρονιά και σε σας, και ότι καλύτερο ευχομαι <3

    ReplyDelete
  3. δεν πηγα ακομα αλλα περναω καθε μερα απεξω!! Θα παω σιγουρα!
    Αποψε εχει σαλσα παρτυ θα ρθειτε?

    φιλακια

    ReplyDelete
  4. para poli gliko post :) xronia pola

    ReplyDelete
  5. Hello from Spain: thanks for your visit to my blog dedicated to Barbies. I really like your blog. Nice pictures. The food is very tasty. I already did a follower of your blog. Happy 2014. Keep in touch

    ReplyDelete
  6. Hello! Thanks for your visit, didn't know you had a blog too! :)
    Lovely pics! The food looks delicious :) Happy 2014. Hugs xo

    ReplyDelete
  7. We heart ΕΛΛΗ's♥
    πωπω μου' λειψε!

    ReplyDelete